L'empresa SkinTemp, amb la col·laboració del centre tecnològic Eurecat, presenta un apòsit adhesiu que es posa sobre la pell i que permet controlar la temperatura corporal a través d'un mòbil amb tecnologia NFC en aproximadament un segon.

Ignacio Faura, cofundador de SkinTemp, ha concretat que aquest aparell senzill ofereix una alternativa als termòmetres tradicionals per mesurar la febre d'una manera més còmoda per al pacient, més ràpida i fiable.

Faura ha comentat que aquest apòsit «no suposa cap molèstia per al pacient, permet fer una lectura ràpida de la temperatura, és còmode perquè no té bateria i mentre pren la temperatura ja la incorpora a una taula de dades que es pot enviar a l'instant al centre de diagnosi o al metge que supervisa el pacient». El funcionament és senzill. Un cop el pacient s'ha enganxat l'apòsit a la pell, s'aproxima el telèfon mòbil a l'adhesiu i immediatament, en un segon, se sap la temperatura del cos, amb una taula d'evolució del pacient.

La idea del producte és el resultat de gairebé un any i mig de feina, un període que ha ajudat a desenvolupar el producte i donar-li vida amb les aportacions de les enginyeries del centre Eurecat.