Regió 7
regió7.cat »

Conegui'ns 

Coneix Regió7 i Regió7.cat


Regió7.cat és l'espai a la xarxa de Regió7, el diari de la Catalunya central que és als quioscos des de l'any 1978. La publicació forma part del grup Prensa Ibérica.

Els darrers anys, el diari Regió7 ha consolidat la seva presència a Internet i ha sabut traslladar al seu web el paper de líder informatiu indiscutible a la Catalunya central que exerceix l'edició en paper. Cada dia, més de 10.000 persones es connecten a www.regió7.cat per llegir les notícies, opinar, participar de la comunitat o conèixer totes les novetats culturals, esportives i socials. A aquests lectors cal sumar-los als més de 59.000 que cada dia fullegen les pàgines de l'edició en paper.

Des del 2008, el creixement de Regió7 a la xarxa ha estat exponencial. Si per aleshores eren 35.000 les persones que ens consultaven cada més, ara, ja en són més de 170.000. No hi ha cap web a la Catalunya central que disposi d'unes xifres tant elevades i, a nivell nacional, situen www.regió7.cat entre les quinze webs en llengua catalana més llegides.

Les dades de Regió7 són auditades per OJD i Comscore per garantir als nostres clients total confiança i les màximes garanties de transparència. Les audiències es poden consultar mes a mes fent clic aquí.
 

Diari Regió7


Director:Marc Marcè i Casaponsa.
Director adjunt: Xavier Domènech i Sala

Caps d'àrea: Societat: Enric Badia. Fotografia: Salvador Redó. Economia i Arreu: Carles Blaya. Manresa: Francesc Galindo.
Caps de secció: Bages: David Bricollé. Esports: Xavier Prunés. Cultures: Susana Paz

Gerent: Fèlix Noguera i Carrillo.
Cap d'àrea d'Administració i Distribució: Sandra Espinal
Cap de Publicitat: Joan Pedreira
 
Coordinador Multiplataforma: Pau Brunet
Responsable Màrqueting Digital: Carolina López
Equip Web: Irene Ramentol i Pep Corral

 

Façana de la seu de Regió7 a Manresa


Enllaços recomanats: Premis cinema