Regió 7
regió7.cat »

HemerotecaL'hemeroteca de Regió7 és el recull digitalitzat, ordenat i accessible de tota la informació publicada durant més de 25 anys. Cada dia s'hi afegeix la nova informació que es publica, de manera que la nostra hemeroteca constitueix una referència imprescindible en la història contemporània de la Catalunya central. La possibilitat d'accedir ràpidament a aquest extraordinari volum d'informació a través d'Internet ha requerit un esforç notable en l'establiment d'un sistema d'ordenació i de recerca que ara facilita la localització immediata de la documentació que es vol consultar.Hemeroteca Històrica Hemeroteca Actual Com consultar l'arxiu Com registrar-s'hi i comprarCom es consulta l'Hemeroteca Digital?


Seleccioni el període que vol consultar: Fins al 2003 o a partir del 2004. Són dues bases de dades diferents de consulta independent.
Introdueixi les dades de cerca al formulari. La web li mostrarà el titular de totes les notícies que responen a la recerca.
Seleccioni una de les notícies.
          - Si està buscant als exemplars anteriors al 2004, li apareixerà una imatge de la pàgina d'aquella notícia.
          - Si està buscant als exemplars del 2004 en endavant, li apareixeran les primeres línies de la notícia.
Si no és la que li interessa, pot anar examinant més notícies. Aquesta recerca és totalment gratuïta.
Quan trobi el que li interessa, pot comprar la notícia i la pàgina. Per fer-ho ha d'estar registrat (amb un nom i una clau d'usuari) i tenir un saldo positiu de bons que es compren a la mateixa web.Com registrar-se i comprar bons


Cliqui a la paraula registrar-se, que apareix sempre a la part de dalt de la pàgina.
La web li demanarà un nom de registre. Posi-hi el que vostè vulgui.
La web li confirmarà el registre i li donarà un número de pas. Guardi'l.
La web li proposarà comprar bons. Pot triar la quantitat: com més en compra, més descompte.
La web l'anirà guiant per pagar els bons de forma segura. Quan hagi acabat el procés, vostè tindrà un compte de bons que anirà gastant en les successives consultes.
Quan se li acabin els bons, cliqui la paraula comprar, que també apareix a la part de dalt de la pàgina. La web li demanarà el nom d'usuari i la clau de pas, i tot seguit li permetrà comprar més bons.Enllaços recomanats: Premis cinema
Altres webs del Grup Editorial Prensa Ibérica