El Patronat Comarcal de Turisme disposa d'un logotip identificatiu de la marca Solsonès, un disseny de l'arquitecte i dissenyador solsoní Jaume Cuadrench. Ahir, els membres de la junta del Patronat el van donar a conèixer a l'oficina comarcal de turisme.

Cuadrench va explicar que va escollir utilitzar colors primaris perquè "fossin clarament visibles" i perquè permetés identificar fàcilment la marca turística del Solsonès. Així, el verd representa els boscos, camps i muntanyes de la comarca, el blau simbolitza el cel i l'aigua, i la línia blanca, que divideix tots dos colors, "pot donar imatge de neu". D'altra banda, el negre i vermell utilitzats a la part superior del logotip tenen l'objectiu de donar més visibilitat a les lletres blanques, on es pot llegir el Solsonès.

El president del Patronat de Turisme del Solsonès, Joan Solà, va definir el disseny de Cuadrench de "molt encertat", i va assegurar que "representats de tots els àmbits ens hi podem sentir identificats". Solà remarcar que el disseny destaqui la marca Solsonès.