Els Castellers de Solsona es van desplaçar diumenge fins a Sant Guim de Freixenet (Segarra) per tal d'assistir a una diada conjunta amb la colla dels Margeners de Guissona.

En aquesta diada, els castellers solsonins van aprofitar per sumar un nou castell a la llista dels que ja han descarregat. En aquesta ocasió va ser el 5 de 6.

Per segona setmana consecutiva, els grocs, els Castellers de Solsona, van estrenar un nou castell. D'aquesta manera, els solsonins comencen amb més empenta la segona volta de diades, que durarà fins a final de temporada, el mes de novembre vinent.

Per obrir la diada, els Castellers de Solsona van enlairar els dos pilars de 4. A la primera ronda, van aixecar un 4 de 6, i en la segona, moment en què s'aposta per alçar el castell més potent, el 5 de 6. Aquest castell, que era tirat a plaça per primera vegada, va ser carregat sense cap dificultat, i, malgrat un ensurt final, va poder ser descarregat sense problemes. A la ronda següent, els solsonins van descarregar el 4 de 6 i van cloure la seva actuació amb el pilar de 4. La propera actuació de la colla serà aquest dijous a Sant Ramon.