El nou espai d'urgències del subcap de Sant Llorenç de Morunys obrirà a final d'aquest mes. Així ho ha anunciat el president executiu del Centre Sanitari del Solsonès, Albert Muntada, que ha apuntat que les obres ja estan enllestides i només falta pintar el nou espai.

Les obres d'ampliació del consultori mèdic, ubicat a la plaça de les Eres, han suposat la construcció d'una nova ala de 80 metres quadrats, adjacent a l'edifici existent, on es reubicaran les urgències i han permès també reconvertir l'espai que abans ocupaven les urgències en noves consultes de pediatria.

L'alcalde de Sant Llorenç de Morunys, Enric Roures, ha explicat que l'entrada en funcionament del nou espai d'urgències en millorarà l'accés de les ambulàncies, ja que fins ara es feia l'entrada pel mig del poble, per la plaça de Les Eres, i ara amb les obres d'ampliació es podrà fer de manera més còmode per la carretera.

Les obres es van adjudicar a l'empresa CAOPSA per un import de prop de 146.000 euros, i s'han finançat amb ajuts de la Diputació de Lleida i de Cat Salut.