L'Ajuntament de Solsona ha reobert al trànsit el nou carrer de Mossèn Serra i Vilaró, després de cinc mesos d'obres d'urbanització i adequació de l'entorn. El vial, que separa l'àmbit sanitari dels equipaments del Seminari i no tenia cap tractament de pavimentació, ara disposa de 24 places d'estacionament.

El regidor d'Urbanisme de Solsona, Salvi Nofrarias, s'ha mostrat molt satisfet del resultat de l'actuació, ja que "no només representa la dignificació urbana d'un àmbit rellevant pels equipaments que s'hi concentren, sinó que se'n millora clarament la mobilitat tant per al trànsit rodat com per als vianants". Tot i que inicialment es preveia finalitzar les obres en tres mesos, el termini s'ha dilatat a causa del temps hivernal i també de l'ampliació de la intervenció amb una escullera a la Pujada del Seminari.

Els treballs d'urbanització han consistit en la construcció d'un carrer de doble carril i dues bandes laterals d'aparcament, on s'hi han habilitat 24 places d'estacionament per a cotxes i tres de motocicletes. Aquesta actuació, que ha tingut un cost de 90.000 euros i s'ha finançat a través del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) i recursos propis, ha permès dignificar la zona i eixamplar les voreres dels xamfrans dels dos extrems del carrer.