El Consell Comarcal del Solsonès ja ha presentat el programa d'actes de la Fira del Vehicle d'Ocasió, que els propers dies 21 i 22 d'abril celebrarà la seva cinquena edició.

L'Autocamp s'iniciarà el dissabte 21 d'abril a partir de les cinc de la tarda a la plaça del Camp i el passeig del Pare Claret amb la concentració i mostra de cotxes clàssics, la mostra de motos dels Motorrucs Solsona i, la novetat d'enguany, el parc infantil de trànsit. A les sis de la tarda es farà la visita oficial a la Fira a càrrec de les autoritats locals i comarcals. A continuació, al camp del Serra s'hi celebrarà l'exhibició de conducció Speed Car i Rally. Diu-menge, a partir de les 11 hores sortiran els participants de la ruta de clàssics al portal del Castell i és previst que arribin sobre la una.

A més, tots aquells que comprin un cotxe durant els dies de la fira entraran en el sorteig d'un descompte de 1.500 euros. Enguany a la fira hi col·labora l'Ajuntament de Solsona, la Diputació de Lleida, la Generalitat, Moto-rucs, els Amics dels Cotxes Clàssics i l'Associació 100% Rally Solsonès.