El Consell Comarcal del Solsonès va visitar la Ciudad Agroalimentaria de Tudela, a Navarra, per conèixer la seva experiència. Aquesta va ser l'última de les nou activitats que s'han desenvolupat des del mes de novembre passat dins el Pla de consolidació per a empreses del medi rural Nou entorn, 9's reptes, dut a terme des del Consorci Cercs Berguedà, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, l'Organisme Autònom de Desenvolupament de la Conca de Barberà i el Consell Comarcal del Solsonès.

L'objectiu d'aquesta visita va consistir a conèixer l'experiència d'altres centres de referència innovadors que presten serveis en

territoris rurals similars i que estan especialitzats en el suport a l'emprenedoria i les empreses. Tot plegat per permetre millorar els serveis existents oferts per les entitats organitzadores i, alhora, permetre ampliar la xarxa de contactes amb altres territoris. A la visita hi van assistir el conseller comarcal de Promoció Econòmica, Esteve Algué, el president del Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès, Joan Vendrell, i tècnics del CTFC.