Des d´avui els solsonins tenen més facilitat per reciclar residus propis de la deixalleria. La regidoria de Medi Ambient ha instal·lat una minideixalleria a l´illa de contenidors del capdamunt del Camp del Serra. S´hi poden dipositar piles, telèfons mòbils i les seves bateries, carregadors, cartutxos d´impressora, bombetes i llums halògens, CD i DVD.

Amb aquesta actuació, inclosa en la programació d´enguany de l´Agenda 21, l´Ajuntament té la voluntat d´acostar la deixalleria a la ciutadania, atesa la distància la qual estan ubicades aquestes instal·lacions municipals. Més endavant, la intenció inicial és col·locar una segona minideixalleria a la zona de l´avinguda del Pont, quan sigui econòmicament possible. El seu cost és d´uns 1.900 euros i rep una subvenció de la Diputació de Lleida.

Amb aquest nou servei en funcionament, es completa l´adequació de l´illa de contenidors del Camp del Serra, on hi ha punts de recollida selectiva de cinc fraccions dels residus (orgànica, envasos, paper i cartró, vidre, oli i rebuig). Fa uns mesos, la brigada municipal va arranjar aquest espai amb una plataforma de formigó i unes baranes per endreçar-lo i suprimir-ne les barreres arquitectòniques.