La brigada municipal de Solsona ha finalitzat els treballs d´una nova fase de millora del paviment del barri de Josep Torregassa i també ha completat diverses petites intervencions de millora al barri de Sant Antoni de la Plana, entre les quals hi ha la construcció d´un pas de vianants elevat al carrer de la Carrera.

Aquestes obres responen a les peticions formulades el gener passat per l´associació de veïns a l´alcalde, David Rodríguez, en el marc de la ronda de visites que periòdicament duu a terme als barris de la ciutat.

Concretament, s´ha col·locat panot en una superfície d´uns 210 metres quadrats al voltant del bloc D d´habitatges, ubicat entre els carrers de J. V. Foix i l´Alcalde Moles. En una propera fase, abans de final d´any, l´Ajuntament preveu col·locar panot seguint el mateix sistema al voltant dels blocs A i B, en una superfície de 475 metres quadrats. L´any passat es va dur a terme una primera intervenció d´aquest tipus al mateix indret en una zona de pas de residents amb mobilitat reduïda.

Igualment, s´ha refet la plataforma de formigó amb una rampa del contenidor de rebuig de l´illa situada a l´encreuament dels carrers de la Carrera i de Francesc Pons, ja que l´anterior estava molt malmès i suposava un perill per a la gent gran. Així mateix, s´ha aplicat un sistema antilliscant a un tram de la vorera del carrer de la Carrera a l´altura de Mn. Jacint Verdaguer per evitar caigudes.