Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat, dia 18 d'abril, una dona que cuidava una parella d'avis a Solsona. L'acusen d'haver robat joies i altres objectes de metalls valuosos al matrimoni. El valor de les peces es desconeix, però sembla que hi havia anells d'or i alguna moneda d'or i plata, a més d'altres joies antigues. La dona cuidava la parella d'avis des del setembre del 2012, i l'anciana va detectar el presumpte robatori quan va trobar a faltar una joia que es volia posar. A partir d'aquí, va veure que n'hi faltaven més al calaix on les guardava, tancat amb clau. Després d'investigar els fets, els mossos van identificar la cuidadora com la presumpta autora del robatori.

L'endemà de l'arrest, la presumpta delinqüent va quedar en llibertat a l'espera de citació al jutjat. Es tracta de Sandra F.S., una dona de 34 anys, amb antecedents, de nacionalitat espanyola i veïna de la Seu d'Urgell.

La dona ajudava la parella d'avis acompanyant-los, anant a comprar o fent encàrrecs unes hores, cada dia. Quan els mossos van parlar amb ella, va reconèixer el robatori, cosa que va permetre recuperar part de les joies al seu mateix domicili. Altres, però, ja les havia venudes.