El Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès participarà a la Fira de Sant Miquel de Lleida, concretament, a l'espai Aliments del territori i tu, de la Diputació, on es promocionaran els productes alimentaris i els recursos turístics de la comarca.

La fira a la capital lleidatana se celebrarà els dies 26, 27, 28 i 29 d'aquest mes de setembre. L'espai de la Diputació tindrà un escenari de demostració i d'animació gastronòmica a la part central del saló. Amb el nom Show cooking, aquest escenari permetrà fer presentacions de productes, i s'hi podran fer degustacions, tastos i xerrades.

L'espai dedicat al Solsonès té la col·laboració de productors i empresaris turístics de la comarca, que personalment participaran a la fira o bé hi deixaran targetes i fulletons dels seus productes. També es preveu mostrar la producció comarcal a l'espai El Rebost del Solsonès, per tal que el públic que visiti l'estand es faci una idea del tipus de productes que es poden trobar a la comarca.

En paraules de Joan Vendrell, president del Patronat Comarcal de Turisme, "aquest tipus de fires i certàmens ens donen l'oportunitat de donar a conèixer la nostra oferta turística, alimentària, artesana, etc". Així mateix, afirma que el patronat "aprofita totes les oportunitats que se'ns ofereixen arreu per promocionar-nos i per intentar impulsar tant com puguem l'activitat turística de qualitat que oferim al Solsonès".

El Consell Comarcal del Solsonès informa que els productors podran portar el material per exposar a l'estand del Solsonès a la Fira de Sant Miquel fins al dimarts que ve, 24 de setembre, a les 2 del migdia a l'Oficina de Turisme del Solsonès.