El consell tècnic del Centre Sanitari del Solsonès, instaurat després que el veterà polític comarcal Albert Muntada deixés la gerència, s'ha escapçat quatre mesos després de la seva creació. Ramon Casas ha presentat la dimissió "per discrepàncies a nivell professional" que fan referència a la gestió del centre. L'òrgan, que s'encarrega dels aspectes de funcionament diari del centre, quedarà ara amb tres integrants: el Consell Comarcal no ha previst fer-hi cap nova incorporació per cobrir la marxa de Casas.

En conversa ahir amb aquest diari, Casas va al·legar "discrepàncies professionals", si bé no va voler entrar en detall per no polemitzar. "Tinc una visió diferent de les coses i potser sóc jo el que vaig equivocat, però penso que el que havia de fer era dimitir", va dir.

Casas va presentar la dimissió al president del Centre Sanitari i del Consell, Joan Solà, el mes de març passat. Solà no ha volgut fer cap declaració respecte al tema al·legant que es tracta "una decisió personal" fruit d'una qüestió professional "que no afecta el funcionament intern del centre". Fonts de l'ens comarcal van explicar que no hi ha prevista cap nova incorporació.