L'Arxiu Comarcal del Solsonès disposa de prop del 90% del fons documental de les administracions locals del Solsonès i, darrerament, ha rebut molta documentació provinent del sector de la fusta i la ganiveteria, dos sectors estratègics i històricament lligats a la comarca. Aquestes dades es van posar damunt la taula en la reunió anual de seguiment de l'arxiu, en la qual van participar el departament de Cultura de la Generalitat, el Consell Comarcal i l'Ajuntament de Solsona.

D'aquesta manera, la trobada va constatar el creixement del fons de l'arxiu en els darrers anys i la gran implementació que té a la comarca a l'hora d'intervenir en els fons documentals.

D'altra banda, durant la reunió es van repassar les dues col·laboracions extraordinàries en les quals va participar l'Arxiu Comarcal durant el 2013: el projecte de digitalització de les pel·lícules del Carnaval de Solsona del 1972 al 1986 i el projecte de documental sobre la dona pagesa del Solsonès, que es presentarà durant aquest any conjuntament amb el Consell Comarcal.