L'Agrupació Excursionista Ja Arribarem Club està ultimant els detalls de la 22a Caminada Popular de la Vall de Lord, que celebrarà dissabte. Enguany passa pels indrets de l'espai d'interès natural (PEIN) del serrat de Sòbol, el Fornó i la mola de Lord. L'itinerari, de 16,6 quilòmetres, no és pensat únicament per caminar, sinó que pretén, a més a més, donar a conèixer als participants els valors antropològics i paisatgístics que es poden observar durant el recorregut. Paral·lelament, l'organització recupera camins i fonts, i construeix petites infraestructures que milloren l'estat dels itineraris.

Per a aquesta edició s'ha recuperat el camí de la balma del Fornó al camí de Torroella, un vell pas que s'utilitzava per desplaçar els animals de peu rodó entre el camí de Torroella i el serrat de Sòbol. També el camí que ressegueix el peu de la mola de Lord per la seva vessant occidental.

La caminada, que transcorrerà pels termes de Sant Llorenç, Navès i Guixers, tindrà cinc controls d'avituallament i la sortida serà entre les 8 i les 9 del matí des de la plaça del Mur de Sant Llorenç de Morunys.