Solsona ja disposa de sis punts urbans de recollida d'oli de cuina usat. Als dos existents des del 2012, se n'hi han afegit a les illes de contenidors dels carrers de Sant Agustí i del Pedraforca i a les carreteres de Sant Llorenç i de Torà a la cruïlla amb el carrer de J. V. Foix. D'aquesta manera, la regidoria de Medi Ambient vol donar a la població més facilitats per al reciclatge d'un residu valoritzable.

A l'oli recollit a la ciutat se li dóna una segona vida com a biodièsel. Des que es va desplegar la campanya de recollida d'oli domèstic, fa dos anys, la ciutat ha recuperat un total de 2.655 litres. El 69 % d'aquest volum s'ha concentrat en el contenidor ubicat al Camp del Serra i la resta, en el que està situat en un xamfrà de l'avinguda del Pont i el carrer de la Bòfia. Volem Feina s'encarrega del buidatge i l'emmagatzematge del residu a la deixalleria.

Els ciutadans poden reciclar qualsevol tipus d'oli d'origen vegetal, com el d'oliva, gira-sol, soja o palma. Cal introduir-lo en ampolles de plàstic, que s'han de dipositar ben tancades en els contenidors taronges.