El Consell Comarcal del Solsonès presentarà, el proper 30 d'abril, la programació de les noves activitats de La Drecera, l'espai per a l'impuls de l'ocupació creativa al Solsonès. Enguany, el programa oferirà el servei d'orientació laboral personalitzat i sota demanda, així com la possibilitat de compartir el procés de recerca de feina de forma activa i en equip (servei que s'ha anomenat Equipa't). Paral·lelament, es farà difusió de bones pràctiques en la gestió de persones a l'empresa, a través de butlletins trimestrals dirigits a negocis de la comarca i rodalia.

L'objectiu d'aquests serveis és "fomentar la millora de les capacitats i habilitats a l'hora d'encarar els processos de recerca de feina, l'apoderament de les persones i el treball en xarxa", expliquen des del Consell Comarcal.

La presentació pública del programa serà a les 10 del matí a la sala gòtica del Consell. Inclourà la participació d'Ainhoa Berganza, consultora de RRHH, especialista en formació i coaching, que dinamitzarà la sessió. Cal confirmar l'assistència a ladrecerasolsones@gmail.com o bé contactant amb el Consell.

Per participar en el servei Equipa't, per compartir el procés de recerca de feina, és recomanable assistir a la presentació del programa i és imprescindible participar en les jornades formatives que tindran lloc els dies 5 i 6 de maig de 10 del matí a 3 de la tarda. Les inscripcions a aquest servei es realitzaran per ordre d'inscripció.