La regidora d'Educació de Solsona agraeix a la Unitat d'Escolarització Compartida l'Afrau una nova acció de contribució en l'endreça d'espais públics de la ciutat. L'última actuació ha consistit a pintar artísticament la caseta del pou de la ribera a la zona del Molí dels Capellans.

Enguany el consistori hi ha ampliat el mobiliari urbà per fer-lo un indret més atractiu per al passeig. "Atès que l'espai de la ribera s'està arranjant com a zona de lleure dels solsonins, vam demanar a l'alumnat de la UEC si volia pintar la caseta del costat de la font del molí", explica la regidora d'Educació, Encarna Tarifa.

El disseny, amb un estampat de fulles verdes, el va escollir el Consell d'Infants i Adolescents. La col·laboració entre l'Ajuntament i la UEC l'Afrau en treballs de manteniment del paisatge urbà es va iniciar el 2010. Aquesta iniciativa té l'objectiu de donar una sortida a les classes pràctiques dels joves i, alhora, sensibilitzar-los sobre la importància del respecte pels espais públics.