The Gospel Viu Choir (TGV) actua a Solsona aquest divendres, dia 18, amb el seu espectacle més innovador, Non Stop Gospel. 27 cantants i cinc músics pujaran a l’escenari del Teatre Comarcal a les deu de la nit en el marc del 33è Cicle de concerts d’estiu, coorganitzat per l’Orfeó Nova Solsona i la regidoria de Cultura.

Non Stop Gospel, el muntatge més arriscat i innovador de la formació, aprofundeix en el gospel urbà més contemporani. Amb aquest espectacle TGV obre una nova etapa caracteritzada pel ritme més intens i el funk més electritzant. Aquest concert, a més, es basa en una dinàmica altament participativa, en què l’espectador també hi entra a formar part.

Fundat i dirigit per Moisès Sala, The Gospel Viu Choir va néixer el 2004 i l’integren 90 cantants i cinc músics. De la seva activitat en destaca, a més de l’energia de les seves actuacions, el compromís social, amb la creació del projecte a favor de la infància Gospel Sense Fronteres i els tallers que realitza arreu del país, l’Estat i l’estranger.

Aquest espectacle tindrà lloc el divendres a les deu de la nit al Teatre Comarcal. Les entrades valen 10 euros (8 euros per als socis de l’Orfeó Nova Solsona) i es podran comprar a taquilla una hora abans del concert.