L'Ajuntament de Solsona destinarà gairebé 25.000 euros a subs-tituir els llums existents al Teatre Comarcal i als dos pavellons -la majoria dels quals són fluorescents compactes- per làmpades de leds, de millor rendiment energètic. Amb aquesta iniciativa, la regidoria de Medi Ambient preveu estalviar el 70% el consum elèctric d'aquests tres equipaments municipals.

La junta de govern local ha aprovat contractar l'empresa Indesol per a la instal·lació d'aquests nous llums per un import de 24.869 euros.

El govern local diu que l'objectiu de la substitució de làmpades és millorar el rendiment del sistema lumínic en dos equipaments municipals per aconseguir l'estalvi energètic, de potència i, consegüentment, econòmic per a l'Ajuntament. Segons explica la regidora de Medi Ambient, Judit Cardona, "suposa una inversió que es preveu recuperar en molt poc temps, possiblement en un any o menys". Així mateix, la implementació d'aquest tipus de mesures comportarà millores en la contaminació lumínica.