Port del Comte remodela l´edifici de la zona Donador

09.08.2014 | 07:30
Cues d´esquiadors al Port del Comte en la darrera temporada
Cues d´esquiadors al Port del Comte en la darrera temporada

L'estació d'esquí del Port del Comte aprofitarà aquest estiu per remodelar l'edifici que hi ha ubicat a la zona de Donador. "Ja fa 35 anys que es va construir aquest equipament de les nostres pistes i calia fer-hi algunes obres per rehabilitar l'edifici", explica el propietari de l'estació, Jaume Majoral. La direcció explica que s'aprofitaran aquests millores per canviar l'espai interior. D'aquesta manera es vol ampliar el nombre de taquilles per poder comprar els forfets i també s'hi ubicarà l'escola d'esquí. "Amb aquesta modificació de l'espai interior intentarem posar fi al problema de les cues. Durant les jornades amb més afluència d'esquiadors es formaven cues. Creiem que podrem solucionar-ho amb més punts de venda de forfets".

Enllaços recomanats: Premis cinema