Durant el segon trimestre de 2014, la Drecera ha tingut una agitada activitat en diversos serveis. Els principals serveis de Drecera han estat el d'orientació laboral personalitzat i l'Equipa't, per compartir el procés de recerca activa de feina en equip.

L'objectiu d'ambdós serveis ha passat per fomentar la millora de les capacitats i les habilitats a l'hora d'encarar els processos de recerca activa de feina, l'apoderament de les persones i el treball en xarxa. El servei d'orientació laboral personalitzat seguirà fins a finals d'any.

El servei Equipa't, que disposa de l'assessorament de Cedricat, consisteix a compartir el procés de recerca activa de feina en equip. Hi participen dotze persones, que es reuneixen en dues sessions setmanals, en les quals consensuen i duen a terme de manera autònoma diverses activitats, amb el seguiment de professionals. Si bé s'acabava el servei a finals de juliol, els mateixos participants han demanat poder continuar a final d'agost per seguir treballant en les línies ja iniciades. Al llarg de les 24 sessions realitzades fins ara, el grup ha treballat entorn dels recursos disponibles per a la recerca de treball, la definició de l'objectiu professional, la millora de les habilitats informàtiques i el desenvolupament d'idees de negoci.

Així mateix, s'han fet sessions formatives sobre el règim d'autònoms, el model de negoci o les xarxes de contactes professionals. Paral·lelament, s'ha constituït la Xarxa de voluntariat per a l'ocupació, en la qual persones voluntàries comparteixen els seus coneixements i experiències en sectors diversos.