El jovent de Solsona celebrarà la seva nit de concerts amb el format que anhelava, dins els actes de la festa major. Un dels trets més destacats d'enguany serà, precisament, que les actuacions musicals acabaran a dos quarts de 5 de la matinada el dia 8 de setembre. Ho han aconseguit gràcies a la complicitat del consistori solsoní, que ha assegurat que la decisió no ha generat cap problema. La festa major tindrà el mateix pressupost de l'any passat. D'aquesta manera, la retallades pressupostàries que patien els actes de celebració des del 2006 han tocat fons.

"En la logística de la festa major no hi ha hagut cap problema. Al contrari. La mesura ha ajudat l'entitat Joventut Solsonina a organitzar els concerts com ells volien", assegurava ahir la regidora de Cultura, Sara Alarcón.

L'Ajuntament ha aprovat aquest estiu una excepció per un dia en els horaris nocturns per tal que Joventut Solsonina pogués tenir la seva gran nit. Els concerts es faran a la plaça Major i començaran a les 11 de la nit amb la música de Marc Anglarill. A partir de dos quarts de 2 les actuacions es desenvoluparan a la plaça de Sant Joan, amb les grups Kòdul i Tapeo Sound System.