L´Ajuntament de Solsona convoca tres places de treball en règim laboral temporal per a l´àrea de Promoció Econòmica, la cobertura de les quals està supeditada a l´obtenció de dues subvencions sol·licitades al Servei d´Ocupació de Catalunya i al Fons Social Europeu. Aquests dies se n´ha obert el termini de presentació de sol·licituds a l´OAC municipal.

D´una banda, una de les places vacants correspon a la d´agent d´ocupació i desenvolupament local a temps complet, per a la qual es requereix una llicenciatura universitària. Les persones aspirants poden presentar la documentació fins al 6 de novembre.

De l´altra, es convoquen dues places per donar continuïtat al Dispositiu d´Inserció Sociolaboral (DIS) el 2015. Una és de tècnic/a d´inserció laboral amb competències en coaching a temps complet. L´altra també és de tècnic/a d´inserció laboral a temps parcial una de les tasques principals del qual serà la prospecció empresarial. En ambdós casos es demana disposar d´una diplomatura universitària. El termini de presentació de sol·licituds per optar al procés selectiu en aquests casos es tancarà el 17 de novembre.

Des de l´apartat d´ofertes laborals del web municipal (http://www.ajsolsona.cat/ca/l-ajuntament/ofertes-laborals) es poden descarregar en línia les bases completes d´aquestes convocatòries i els formularis necessaris per participar en la selecció de personal.