Els Serveis Socials Bàsics del Solsonès continuen exportant la campanya "Tracta'm bé", de prevenció dels maltractaments envers la gent gran. S'han signat convenis de col·laboració amb diferents administracions locals per dur-la a terme a diferents llocs del territori català, com són el Prat de Llobregat, Corbera de Llobregat i el Consell Comarcal de la Segarra i, en d'altres localitats, s'han promogut diferents accions extretes de la campanya. D'una banda, a la Segarra i al Prat de Llobregat, on ja s'ha presentat la campanya, el programa es desenvoluparà íntegrament. D'altra banda, Corbera de Llobregat ha dut a terme la representació teatral de l'obra Escenes amb tracte. Aquest muntatge, realitzat a partir del recull de relats de la campanya, es va estrenar a Corbera al principi d'octubre amb l'objectiu de "trencar tabús i de remoure consciències".

A part d'aquestes localitats, en altres llocs s'estan duent a terme diferents accions extretes d'aquesta campanya. Així, el Grup d'Esplai Artesenc i Nei Teatre estrenaran el 16 de novembre la mateixa obra teatral a Artés, i l'Ajuntament de Barcelona l'ha promogut en diferents districtes de la ciutat.

Amb aquests convenis de col·laboració, els Serveis Socials del Consell Comarcal cedeixen tot el material gratuïtament per tal que les diferents ciutats el puguin adaptar a les seves necessitats.