El Consell Comarcal del Solsonès contractarà tretze persones que no reben actualment cap prestació, ni subsidi d'atur, durant sis mesos a jornada completa, i gràcies al finançament del departament d'Empresa i Ocupació.

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha resolt favorablement la sol·licitud presentada per l'ens comarcal, amb la qual cosa li atorga un ajut de 121.366 euros per a les despeses de contractació dels dotze peons, un tècnic mitjà i un tècnic coordinador. Els treballadors contractats, paral·lelament, rebran formació.

Els municipis beneificiaris d'aquest programa, anomenat Treball i formació són Solsona, Clariana de Cardener, Castellar de la Ribera, Llobera, Navès, Riner, Pinós, Sant Llorenç de Morunys, Lladurs i Olius. Hi faran diferents tasques, principalment relacionades amb el manteniment d'espais públics i/o neteja de paratges naturals. D'altra banda, un d'ells treballarà en la gestió de residus vegetals, biomassa i manteniment de zones naturals i enjardinades al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. També es contracta un tècnic en situació d'atur durant set mesos per coordinar i supervisar les tasques del grup.