La brigada municipal de Solsona està enllestint aquests dies els treballs de senyalització perquè dilluns vinent pugui entrar en funcionament la nova zona blava gratuïta del carrer de la Bòfia, que també inclou el tram del carrer del Drac que hi enllaça. En total, són 37 places, en les quals a partir d'ara es podrà estacionar un màxim de dues hores durant l'horari comercial. L'objectiu de la mesura és propiciar més rotació de vehicles en aquest eix comercial.

La implementació de la zona blava en aquest carrer s'ha endarrerit amb motiu de les obres de canalització del gas, executades recentment.

D'altra banda, s'aprofita aquesta actuació per habilitar una segona plaça reservada per a persones amb discapacitat, arran d'una demanda veïnal.

La regulació de l'estacionament limitat començarà amb un període d'adaptació d'una setmana, durant la qual la Policia Local avisarà els conductors infractors sense imposar sancions. Aquesta regulació funciona de dilluns a dissabte de nou del matí a una del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre.

Aquesta és la quarta fase de desplegament de l'estacionament limitat des que es va iniciar a final del 2012 a l'aparcament de les Moreres i la plaça del Camp. L'any passat es va ampliar a la plaça de Sant Roc i el passatge Guitart, al maig, i a la carretera de Manresa, al novembre.