A partir d'avui, dimecres, l'Ajuntament de Solsona iniciarà les obres d'estabilització i nou asfaltatge del paviment d'uns trams dels carrers dels Basters, Manescals i Cistellers, ubicats al polígon industrial Pronisa. Això comportarà afectacions a la mobilitat, inclosa la restricció total del trànsit rodat durant uns dies.

L'estabilització del paviment obligarà a tallar completament el trànsit rodat durant un mínim de tres a cinc dies, a partir d'avui, als carrers dels Manescals i els Cistellers. Per aquest motiu, s'ha estimat preferible executar els treballs coincidint amb la Setmana Santa.

A partir del dimarts 7 d'abril, és previst que comencin les obres d'asfaltatge als tres carrers, inclòs el dels Basters, moment a partir del qual es donarà pas alternatiu al trànsit de vehicles, tal com s'ha informat les empreses afectades del polígon.

Aquesta actuació en carrers del polígon industrial Pronisa, projectada pels serveis tècnics municipals, s'ha adjudicat a l'empresa Sorigué per un import de 77.188 euros. El paviment d'aquests vials presenta reparacions dels sots que s'hi han anat formant al llarg dels anys amb materials diversos i en alguns punts el paviment fins i tot hi és inexistent.