Al juny, Solsona posarà en marxa la campanya Amfitrió, que té l'objectiu d'oferir nous reclams per atraure visitants mitjançant promocions als comerços, allotjaments, establiments de restauració, en productes artesans i en visites als espais patrimonials de la ciutat. La regidoria de Promoció Econòmica i Turisme ha fet una crida a tots els establiments solsonins que vulguin adherir-s'hi.

Aquesta acció, emmarcada dins la campanya de promoció turística "Engegant Solsona", tindrà la durada d'un any. Per ara, s'hi han implicat activament el Gremi d'Hostaleria, la Unió de Botiguers i Comerciants i l'Associació per a la Promoció dels Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès. Tot i així, també és oberta als negocis que no estiguin associats. Aquells establiments i artesans que vulguin sumar-s'hi tenen temps d'inscriure-s'hi fins dimecres vinent, dia 8 d'abril.

Promocions unificades

Les promocions s'unificaran per grups d'establiments. Tots els restaurants adherits a la campanya oferiran el 10 per cent de descompte a la carta o bé un aperitiu i una copa de vi o cava si es demana el menú; els bars, per cada dues consumicions obsequiaran el client amb un detall; els allotjaments oferiran dues nits al preu d'una entre setmana o el 20 per cent de descompte el cap de setmana per un mínim de dues pernoctacions; els comerços sortejaran una panera amb productes del Solsonès, i els socis d'Artesans del Solsonès oferiran el 10 per cent de descompte.