El candidat de CiU a l'alcaldia de Solsona, Marc Barbens, ja ha donat a conèixer el nom dels membres que ocuparan les primeres posicions de la llista que encapçala de cara a les eleccions municipals del proper 24 de maig. Per a Barbens, es tracta d'una candidatura que suposa "un canvi important de les cares visibles de CiU a Solsona".

En aquest sentit, dels sis primers llocs de la llista només repeteix candidatura l'actual regidora de l'Ajuntament Sílvia Torra, que ocupa el tercer lloc, la resta són cares noves. Com a número 2, Barbens ha confiat en Isabel Pérez, de 37 anys i llicenciada en Dret. Pérez, que és independent, assegura que les propostes del projecte de Barbens la van convèncer perquè "són molt realistes i molt conformes a la realitat de Solsona" i perquè són idees que han sorgit "del contacte amb les persones".

L'enginyer tècnic en electrònica industrial, robòtica i automàtica i extresorer de la UBIC, David Cervilla, de 40 anys, és el número 4 de la candidatura convergent. L'assessor fiscal de 58 anys Xavier Torres, vinculat al Club Bàsquet Solsona, ocupa la cinquena plaça. En el número 6 de la llista se situa Marc Fortó, tècnic especialista en electricitat i electrònica. Té 37 anys i és el president del comitè d'empresa de SIMET.