Una de les novetats d'aquesta temporada per als infants i joves d'entre 3 i 14 anys, inscrits a l'oferta multiesportiva de les piscines municipals de Solsona serà la participació a la campanya "Disfruita-la a l'estiu", que es farà el proper dimarts a partir de les deu del matí.

Aquesta és una acció que té per objectiu afavorir el consum de fuita dolça entre la quitxalla, impulsada pel sindicat Unió de Pagesos amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i els ajuntaments dels municipis on es porta a terme la iniciativa.

El grup d'animació La Cremallera oferirà un espectacle amb el qual explicarà les propietats de la fruita i els beneficis que aporta a la dieta. A més, els nens i nenes faran un tast de fruita de temporada i rebran una carmanyola en forma de poma que podran reutilitzar durant les activitats d'estiu.

Aquesta setmana han iniciat les activitats multiesportives, cursets de natació i aquagym de les piscines municipals amb un total de 180 persones, 154 de les quals són infants i joves. S'encarreguen de conduir i dinamitzar les activitats 14 monitors i una coordinadora.