Perilla el tripartit al Consell del Solsonès per desacords entre els escindits de CDC

Dos dels alcaldes aliats amb ERC i la CUP "obliden" inscriure com a consellers els seus companys de partit i no tenen clar si votaran com havien pactat

07.07.2015 | 08:09
Perilla el tripartit al Consell del Solsonès per desacords entre els escindits de CDC

Un conflicte intern en el si de l'Agrupació d'Electors Independents, escindits de CDC, a l'hora d'escollir els seus representants al Consell Comarcal del Solsonès, ha posat en suspens la futura composició de l'ens. La formació ha exclòs del Consell els alcaldes d'Olius i Guixers, partidaris d'un canvi a la institució comarca, i obre un nou escenari on plana la incertesa de l'anunciat pacte de govern entre ERC, la CUP i els Independents. Tot i així, totes les parts es mostren confiades a redreçar la situació.

L'Agrupació d'Electors Independents, que va obtenir dos representats al Consell, havia anunciat que s'alternarien perquè els quatre municipis on té representació hi poguessin ser presents. A l'hora de la veritat, però, segons l'alcalde d'Olius, Antoni Márquez, el representant de la formació, que és l'exalcalde convergent d'Odèn, Andreu Alet, ha exclòs els municipis d'Olius i Guixers. A la documentació que Alet va presentar la setmana passada a la Junta Electoral només hi figuren els representants d'Odèn i La Molsosa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema