David Rodríguez no troba oposició en el primer ple de la legislatura a Solsona

El cartipàs s'aprova per unanimitat CiU demana que els regidors de l'oposició tinguin també barris adscrits i el govern ho desestima

11.07.2015 | 00:00

L'Ajuntament de Solsona va aprovar, dijous al vespre, per unanimitat el nou cartipàs i les retribucions i indemnitzacions de la corporació municipal amb els vots favorables tant del govern (ERC i PSC) com de l'oposició (CiU i CUP). En la mateixa sessió es van assignar els regidors de barri, una figura que l'executiu d'ERC ha incorporat en aquesta legislatura. El cap del grup municipal de CiU, Marc Barbens, va demanar al govern que obri l'adscripció als barris als regidors de l'oposició, una petició que va ser desestimada per l'alcalde, David Rodríguez, perquè considera que "no té sentit".
Barbens considera que "si la voluntat del govern és inclusiva i vol que tothom pugui treballar per la ciutat, els barris es podrien repartir entre tots els regidors de l'Ajuntament". El cap de l'oposició creu que seria un "senyal de bona entesa que obrís algun barri als regidors de CiU i la CUP". Per la seva banda, Rodríguez va defensar que els regidors de barri han de ser un enllaç directe amb l'acció de govern. "És la manera com els veïns acostaran les necessitats del barri al govern per poder-les agilitzar", opina.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema