El Mercadona de Solsona obrirà portes el darrer trimestre de l'any, segons ha confirmat la cadena de supermercats. El nou establiment, situat a la confluència entre els carrers de la Carrera, Àngel Guimerà, Mossèn Penina i Mossèn Serra i Vilarò, a la zona coneguda com la Cabana del Catedràtic, tindrà una superfície de venda de 1.600 metres quadrats i compta amb una inversió de 4 milions d'euros.

Les obres de construcció del nou supermercat, el primer que la cadena obre a la comarca del Solsonès, van començar a mitjan mes de maig i en els treballs hi participen, segons fonts de l'empresa, una setantena de proveïdors i subministradors de materials que donen feina a més de 150 persones durant la fase d'obra. La cadena no pot confirmar encara quants llocs de treball generarà l'obertura de la superfície comercial.

La firma ha avançat que l'establiment disposarà d'un aparcament de 145 places per facilitar les compres als clients que es desplacin en vehicle privat. A més, habilitarà el seu servei a domicili i la compra en línia a través de la seva pàgina web.