El Consell s'acull a un programa per contractar persones en atur

L'ens comarcal reuneix els alcaldes de la comarca per recollir les necessitats dels diferents municipis

06.08.2015 | 07:43
Reunió d´alcaldes amb representants del Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Solsonès ha demanat acollir-se a l'ordre publicada pel departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya que permet la contractació de fins a 13 persones desocupades més un coordinador.

Per aquest motiu, l'ens comarcal va reunir alcaldes de la comarca per tractar d'aquesta contractació, informar de les característiques de la convocatòria i recollir les possibles inquietuds o necessitats dels màxims representants locals.

La presidenta del Consell Comarcal, Sara Alarcón, acompanyada pel Conseller Comarcal Josep Caelles i dues tècniques de l'entitat, van informar dels requisits d'aquells que vulguin optar a la contractació, els quals han d'haver complert els 45 anys d'edat, han d'haver exhaurit la prestació d'atur i/o subsidi així com estar apuntades al SOC.

Aquesta convocatòria que busca reincorporar persones al món laboral, pretén alhora, prestar serveis als ajuntaments de la comarca que ho requereixin. Els municipis de Lladurs, La Molsosa i Odèn, no disposen de cap aturat major de 45 anys que hagi esgotat la prestació d'atur i/o altres subsidis.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema