La CUP renuncia als "privilegis" dels càrrecs electes del Solsonès

Garcia i Esteve van renunciar a les sis entrades -dos per cada regidor i conseller comarcal- amb què el festival obsequia els representants polítics del territori

11.08.2015 | 07:49
Octavi Esteve, a l´esquerra de la imatge, en l´acte de constitució del Consell Comarcal del Solsonès

Òscar Garcia, regidor a l'Ajuntament de Solsona d'Alternativa per Solsona-CUP, i Octavi Esteve, edil del consistori solsoní i membre electe del Consell Comarcal del Solsonès, van decidir que pagarien els 15 euros que costava l'entrada al concert inaugural de l'Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS), que es va celebrar dimecres a les deu de la nit al teatre comarcal de Solsona. Amb aquesta decisió, Garcia i Esteve van renunciar a les sis entrades -dos per cada regidor i conseller comarcal- amb què el festival obsequia els representants polítics del territori.

En declaracions a aquest diari, Esteve va afirmar: "no ens sembla bé que pel fet d'ocupar un càrrec públic tinguem aquests privilegis". Segons Esteve, els representants de la CUP renunciaran a aquestes prerrogatives d'ara en endavant. D'acord amb el conseller, l'AIMS és un festival molt important per a Solsona i creu que s'haurien de donar les entrades a persones amb menys recursos. "De fet, vaig parlar sobre aquesta decisió amb l'organització i els va semblar molt bé", explica.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema