L'ANC del Solsonès obre el període d'inscripcions per a la Via Lliure

Des del 3 d'agost fins al proper 5 de setembre, els solsonins que vulguin sumar-se a aquest acte podran apuntar-se a les llistes en diversos comerços de Solsona

11.08.2015 | 07:49

La delegació de Solsona de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha obert el període d'inscripcions per participar en la Via Lliure, que vol omplir l'avinguda Meridiana de Barcelona el proper Onze de Setembre. Des del 3 d'agost fins al proper 5 de setembre, els solsonins que vulguin sumar-se a aquest acte podran apuntar-se a les llistes en diversos comerços de Solsona.

Els trams de la Via Lliure que l'ANC ha assignat al Solsonès són el 27 i el 28, situats a prop de l'encreuament entre l'avinguda Meridiana i el carrer de Dublín. Segons l'organització, aquests trams corresponen a l'eix de l'equilibri territorial, que estarà caracteritzat pel color blau fosc. D'acord amb fonts de l'entitat independentista, "la inscripció col·lectiva formalitzada a través dels establiments col·laboradors permetrà que la gent del Solsonès estiguem tots en el mateix tram". Per poder fer la inscripció, cal donar el nom, cog-noms, DNI (o bé NIE o passaport), telèfon mòbil i adreça de correu electrònic. Els inscrits han d'indicar que són majors de 16 anys.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema