El mal temps va fer la guitza als participants de la Festa Major de Sant Llorenç de Morunys, aquest dissabte a la tarda. El Gran Correfoc, que havia de recórrer el casc antic del poble a partir de les deu de la nit, es va haver de suspendre per la pluja. Les barraques, en canvi, que havien de tenir lloc en un descampat segons el programa de la festa, finalment es van poder fer al pavelló municipal.

A les barraques de festa major, hi van actuar els grups Segonamà, Txingao versions, Tumbaos, Green Bananas, Diatònic d'Aranyons, Poca Solfes i Krü Rock. Entre conjunt i conjunt, hi va haver un petit monòleg a càrrec de l'humorista David Vilaseca. Els concerts van començar a les sis de la tarda i es van allargar fins a les tres de la matinada.

Els actes de la festa van acabar-se ahir. A les dotze del migdia hi va haver la cercavila amb el grup de geganters. Els tres savis piteus, la colla grallera Som kom som i els geganters i grallers de Guixers van voltar pels carrers de Sant Llorenç. La festa va culminar a la plaça Major, on es va fer el Ball de la Coca. A la mateixa hora, el vicari general del bisbat i arquebisbat del Cardener, mossèn Joan Casals i Cubinsà, va encapçalar a l'església parroquial l'eucaristia en honor al sant patró de la vila.