El ple de l'Ajuntament de Navès ha obert recentment un període de 30 dies hàbils perquè les persones que estiguin interessades a accedir al càrrec de jutge de pau del poble puguin presentar la seva sol·licitud a la secretaria del consistori. La plaça de jutge de pau, titular i substitut, del jutjat de pau de Navès va quedar vacant a principis

d'agost.

Per optar al càrrec, cal que els candidats acreditin que compleixen les condicions necessàries de capacitat i compatibilitat. A més, han de demostrar que cap aspecte del seu currículum no els impedeix exercir la feina. Els aspirants poden presentar la seva candidatura fins al proper dissabte 19 de setembre. Si l'Ajuntament no rep sol·licituds, el ple serà l'encarregat d'elegir el proper jutge de pau.

L'Ajuntament de Navès també ha convocat una plaça d'administrativa per treballar a la secretaria del jutjat de pau. El termini per presentar les instàncies al registre general del consistori s'acaba el proper diumenge 23 d'agost. Segons l'Ajuntament, el candidat escollit haurà de passar un període de prova de dos mesos. Si no el supera, la secretaria de l'Ajuntament extingirà el contracte.