Solsona ha reciclat 5.000 litres d'oli domèstic usat des del juny del 2012 a través dels sis punts urbans de recollida. Una mica més de la meitat es va recuperar durant els primers dos anys d'instal·lació de contenidors específics de color taronja al Camp del Serra i en un xamfrà de l'avinguda del Pont i el carrer de la Bòfia. La resta corresponen al volum quantificat en tots els contenidors repartits per la ciutat, que són sis des de l'abril de l'any passat.

El 54 % de l'oli domèstic usat s'ha recuperat a través del punt ubicat al Camp del Serra i el 27 %, a través del que hi ha al carrer de la Bòfia. La resta de contenidors s'ubiquen en indrets on hi ha una major concentració de població: la carretera de Sant Llorenç, la cruïlla de la carretera de Torà amb el carrer de J. V. Foix i els carrers de Sant Agustí i del Pedraforca. El de la carretera de Sant Llorenç és el tercer que registra més volum de litres, amb un total de 310 des que es va instal·lar la primavera del 2014.

és recollit per la Fundació Volem Feina, com a gestora de la deixalleria municipal de Solsona, i venut a una empresa que el converteix en biodièsel. Tot i que el preu és molt variable al llarg de l'any, actualment es reben 0,50 euros per litre. El 60 % dels ingressos són per al consistori; el 40% restant, per a Volem Feina.