Per segon any consecutiu, les persones amb mobilitat reduïda que vulguin assistir als ballets de la festa major disposaran d'un espai reservat a la plaça Major el dimarts 8 de setembre al migdia. Concretament, són vuit places a l'entarimat adjacent al de les autoritats locals. Les inscripcions es cursen a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament fins dijous.

L'any passat va ser el primer en què es va intentar acostar l'acte més emblemàtic de la festa major al col·lectiu de ciutadans que té més dificultats per assistir-hi de públic. Hi van participar quatre persones. Enguany s'ha repetit per Corpus i es preveu continuar fent-ho cada any en totes dues celebracions. En cas que la demanda superi el volum de places disponibles, es prioritzarà l'assignació de llocs als infants.

Aquesta iniciativa s'emmiralla en una de similar que funciona a Berga per la Patum. A Solsona, hi col·labora Creu Roja amb l'aportació de voluntaris. En el moment de la inscripció cal indicar si la persona interessada va amb acompanyant o sense.