Segons les dades de l'Ajuntament de Solsona, aquest estiu han participat a les activitats multiesportives i als cursets de natació de les piscines municipals de Solsona un total de 303 infants i joves nascuts entre els anys 2000 i 2012. Divendres passat, 140 van prendre part en la festa de comiat de temporada.

En aquesta darrera convocatòria les famílies van poder assistir a una petita exhibició de natació i al lliurament de diplomes i d'un obsequi a cada participant per part del regidor d'Esports, Ramon Xandri, i la coordinadora de les piscines municipals, Anna Roviralta. La celebració es va tancar amb un refrigeri de fruita i una sèrie d'activitats obertes a pares i nens.

Roviralta valora molt satisfactòriament el balanç d'aquesta temporada, tant pel volum d'inscrits com "per les activitats realitzades, divertides i educatives alhora, les persones i col·lectius que hi han col·laborat i el fet que el temps hagi estat un bon aliat, que ha permès fer piscina gairebé sempre". Avui és el darrer dia d'obertura de les piscines municipals de Solsona. Les activitats multiesportives d'enguany van iniciar-se el dilluns 29 de juny.