Una cinquantena de tractors de diferents èpoques desfilen a Solsona

Per tercer any consecutiu, la trobada dels vehicles del camp s'avança uns dies perquè no coincideixi amb la Diada de l'Onze de Setembre

07.09.2015 | 00:00
Mossèn Sierra beneeix un tractor a la plaça del Camp, entre l´alcalde de Solsona i la regidora de Cultura

Una cinquantena de tractors van participar, ahir al matí, en la tractorada popular del Solsonès que, any rere any, fa evident "el compromís amb la terra de la pagesia" expliquen els organitzadors, l'Associació d'Amics del Tractors d'Època.
Per tercer any consecutiu, la trobada s'avança al diumenge anterior a la Festa Major de Solsona, que començarà dimarts que ve i s'allargarà tota la setmana vinent. El motiu de l'avançament del dia (abans la tractorada popular coincidia amb l'Onze de Setembre) és l'ebullició política que viu Catalunya i la demostració de força que l'Assemblea Nacional de Catalunya ha organitzat les darreres diades. El canvi de data "és el principal motiu de la davallada en el nombre de participants" que s'ha produït en les darreres edicions, expliquen des de l'associació organitzadora, que confia a "poder tornar a celebrar l'acte l'Onze de Setembre a partir de l'any vinent".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema