L'Agrupació de Geganters i la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de Solsona convoquen el tercer concurs fotogràfic de la festa major a Instagram. Només cal ser seguidor dels perfils @geganters_solsona i @solsonaturisme i penjar les imatges amb l'etiqueta #fmsolsona15 entre el 6 i l'11 de setembre.

La persona que guanyi s'emportarà un lot de productes de marxandatge de Solsona i de la festa que està valorat en més de 100 euros, que inclou dues entrades per a l'espectacle Moulin Rouge, a càrrec de Manresa Teatre Musical, el 3 i 4 d'octubre. L'objectiu d'aquesta iniciativa, que s'afegeix als dos concursos tradicionals de la festa major, el Ral·li Fotogràfic i el Concurs de Pintura Ràpida, és, segons fonts municipals, "popularitzar la celebració a través de la comunicació 2.0 i atraure l'interès de visitants potencials perquè s'animin a venir a la ciutat durant aquestes dates".

Es tracta d'una convocatòria oberta a les persones majors de 16 anys i cada concursant pot penjar tantes fotos com vulgui. Tot i que s'han simplificat les bases respecte d'edicions anteriors i només hi ha una etiqueta imprescindible, l'organització també proposa als participants contribuir a fer més difusió de la festa i la ciutat amb els hashtags #festamajorsolsona i #solsonaturisme.

Un jurat integrat per tècnics i representants municipals i de l'Agrupació de Geganters seleccionarà algunes imatges com a finalistes, que es publicaran al compte @solsonaturisme a Instagram abans del dia 18 de setembre. A partir d'aquesta data i fins al dia 23 del mateix mes, les fotos podran ser votades pels usuaris d'aquesta xarxa social. La foto guanyadora del concurs serà la que acumuli més likes.