L'estació d'esquí de Port del Comte va tancar aquest dilluns la temporada d'estiu. Ho ha fet amb un balanç positiu, segons fonts de l'estació, ja que s'ha mantingut el nombre de visitants de l'any anterior, que se situa entre les 150 i 200 persones de mitjana cada setmana. L'equipament també ha aprofitat els darrers mesos per fer tasques de manteniment i deixar les instal·lacions a punt per a la nova temporada d'esquí.

Els grups de colònies i viatges de final de curs formen el gruix de visitants a l'estació durant el mes de juny. Durant el juliol i l'agost, acostumen a passar per l'estació, majoritàriament, famílies provinents de l'àrea metropolitana i de la resta de Catalunya. Tot l'estiu, el recinte ha obert cada dia i l'oferta d'activitats que ofereix és el parc d'aventura, amb tirolines, ponts penjats als arbres i el rocòdrom i la zona de Tubbies. Des d'aquesta setmana fins a l'inici de la temporada d'esquí, que es fixa al voltant del pont de la Puríssima, el mes de desembre, l'estació només estarà oberta els caps de setmana amb la mateixa oferta d'activitats.

Tot i que l'estació solsonina no té previst incorporar grans novetats ni fer grans inversions, durant els darrers mesos s'han fet les tasques de manteniment corresponents per "tal d'oferir un millor servei", apunten. Entre aquestes tasques hi ha la sembra de gespa a les pistes perquè "la neu aguanti més i tingui més qualitat".