L'ACA no té data per reprendre les dues depuradores del Port

Les obres estan aturades des del 2011 per la fallida d'una de les empreses adjudicatàries i estan pendents de la renovació del contracte

19.09.2015 | 08:25

Les obres de les dues depuradores previstes a la urbanització del Port del Comte, que es van iniciar el 2011 i van quedar aturades, encara no tenen data de represa. Segons fonts de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), les obres encara no s'han pogut reprendre perquè estan pendents de "l'actualització del contracte".

Els treballs es van aturar pels problemes financers dels contractistes i ara, per desbloquejar la situació, s'ha de dur a terme aquesta renovació.

Les dues depuradores, incloses en el Programa de Sanejament d'Aigues Residuals Urbanes, es van adjudicar fa deu anys. Aquestes instal·lacions han de posar fi a un dèficit històric com és el de la manca de sanejament d'aigües residuals de la urbanització del Port del Comte.

L'octubre de l'any passat, l'ACA ja va confirmar a aquest diari la seva intenció de tirar endavant les obres de les reivindicades depuradores durant aquest 2015. Gairebé un any després, però, encara no té una data clara per al començament dels esperats treballs. La fallida d'una de les dues empreses que executaven l'obra seria, segons l'agència, la causant de la demora en la construcció de les dues instal·lacions i, actualment, s'està a l'espera que s'actualitzi el contracte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema