El cicle de cinema "Amb ulls de dones" promogut pel Consell Comarcal del Solsonès, que l'any passat va aplegar 200 persones, dedica la seva sisena edició a pel·lícules protagonitzades per infants. La programació, que inclou l'exhibició gratuïta de quatre films a Solsona i Sant Llorenç, aborda temes com l'impacte dels estereotips de gènere en els infants, la vulneració dels drets de les nenes i les dones en determinades cultures i l'impacte dels conflictes bèl·lics i la violència en els més petits.

El cicle comença aquest dijous, a 2/4 de 10 del vespre, al Teatre Comarcal amb la projecció de la comèdia dramàtica guanyadora de dos Oscar Pequeña Miss Sunshine (Estats Units, 2006). El 22 d'octubre es projectarà Buda explotó por vergüenza (Iran, 2007) i la premiada Billy Elliot (Anglaterra, 2000) tancarà les projeccions a Solsona el dia 5 de novembre.

Per cloure el cicle, Sant Llorenç acollirà el dia 15 de novembre, a les 6 de la tarda, a la sala de plens de l'Ajuntament, la projecció de La bicicleta verde (Aràbia Saudita, 2011).