Solsona millora l'accés al Vinyet per garantir la seguretat dels alumnes

El consistori ha convertit el camí del Cementiri en un vial d'ús exclusiu per a vianants i ha dissenyat un itinerari alternatiu per accedir al centre

16.10.2015 | 07:53
El trànsit rodat al camí del Cementiri o d´Olius queda tallat

Solsona ha convertit el camí de Cementiri o camí d'Olius en un vial exclusivament per a vianants amb la instal·lació de senyalització i pilones a cada extrem, coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. També s'ha adequat un corriol transversal que connecta aquest carrer amb el del Pedraforca per tal d'habilitar un camí segur fins a l'escola El Vinyet. El trànsit rodat fins al cementiri es manté pel camí de l'antiga fàbrica Remco i per la carretera de la Llosa del Cavall.
Segons fonts municipals, es tracta d'una iniciativa conjunta de les regidories de Governació, Educació i Medi Ambient i l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona per donar resposta a les famílies i l'AMPA del centre, ja que molts escolars accedien a peu pel camí i per les instal·lacions de la serradora ubicada en aquesta zona, amb trànsit constant de vehicles pesants, "amb els consegüents riscos" que això comportava. Per aquest motiu, des del consistori creuen que "era necessari trobar un itinerari alternatiu" i s'aconsella a les famílies que no accedeixin al centre per la serradora.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema