Després de l'èxit de la primera edició, l'any passat, Solsona repetirà les rutes per comerços de roba, calçat i complements de la ciutat guiades per una personal shopper. La nova edició es farà el dissabte 14 de novembre i, en aquesta ocasió, com a novetat, s'amplia a diversos comerços del conjunt de la ciutat i no exclusivament del nucli antic. L'activitat la conduirà Mònica Isern, de l'escola d'imatge personal d'Andrea Vilallonga, amb 15 anys d'experiència al sector de la moda.

Sota el títol "Enamora't del teu comerç", aquesta és una activitat pensada perquè els participants tinguin l'oportunitat de descobrir el comerç solsoní alhora que reben l'assessorament d'una professional sobre els colors, teixits o formes que més afavoreixen cada tipus de participant per aprendre a comprar millor.

La iniciativa és organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica, a través de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i amb el suport del Pla de Barris, arran de les excel·lents valoracions que va rebre l'any passat tant per part dels participants com dels comerços.

La ruta pels establiments solsonins es podrà fer en l'horari de matí, d'onze a dues, o en el de tarda, de quatre a set. Cada itinerari, que sortirà de davant l'ajuntament, farà parada en una desena de botigues i, en total, n'hi participaran una vintena. Les places són limitades i cal inscriure-s'hi abans del dia 11. El preu és de 5 euros i inclou vals de descompte per gastar als establiments que hi participen abans del dia 30 d'aquest mes.